skip to Main Content

Een nieuw ecosysteem met alle belangrijke spelers om duurzaam relevant te blijven

The whole is greater than the sum of its parts – Aristotle

Synergy is voor ons het effect van samenwerking tussen organisaties dat groter is dan wat elk van de samenwerkende partijen alleen zouden kunnen bereiken. In een tijd waarin verandering de enige constante is, is aanpasbaarheid, flexibiliteit en het creëren van synergieën vaak de enige manier waarop organisaties op de lange termijn relevant kunnen blijven. Met deze visie ontwikkelen wij ecosystemen en platformen om strategische samenwerkingen tussen belangrijke spelers tot stand te brengen.  Dit kunnen spelers in dezelfde sector zijn, maar ook uit verschillende sectoren. Samenwerkingen in het bedrijfsleven of in publieke instellingen, of juist tussen de private en de publieke sector. Naast het ontwikkelen van ecosystemen zorgen wij ervoor, dat het hogere doel van de partners binnen het ecosysteem worden behaald.

Ondernemerschap, innovatie, samenwerking, co-creatie, gelijkwaardigheid en duurzaam opgezet met gedeelde ambities van alle partners vormen de fundamenten van al onze samenwerkingen.

Synergy Group is opgericht door Eric-Jan de Roode. Eric-Jan heeft meer dan 25 jaar ervaring in het genereren van synergieën en transformatie modellen in de private en publieke sector.

Back To Top