skip to Main Content

Synergy Group heeft gedurende de jaren vele ecosystemen gelanceerd en gemanaged, hier een overzicht van onze meest recente projecten:

Mobiliteitsplatform Maritiem is een non-profit stichting met als doel het mobiliseren en verbinden van de verschillende partijen in de maritieme sector. Onze visie is `van werk naar werk´ en we coördineren en regisseren de personele vraag en aanbod binnen het maritieme domein. Waar het ene bedrijf kampt met (tijdelijke) personele overcapaciteit, heeft het andere bedrijf juist vraag naar werknemers met bepaalde capaciteiten. Door vraag en aanbod beter te organiseren en dit binnen de sector zelf op te lossen zijn niet alleen de betrokken werknemers beter af maar wordt ook maritieme kennis binnen de sector behouden.

Health Resilience Alliance is een non profit ecosysteem van een actieve, non-inclusieve,  samenwerking van marktpartijen, instituties, (non)profit organisaties en processen. In deze samenwerking gaan ketenpartners met elkaar over tot (innovatieve) productie van medische beschermingsmiddelen, medische apparatuur, medicatie en hieraan gerelateerde domeinen.

Het Cyber Chain Resilience Consortium is een platform waar publieke en private organisaties en hun leveranciers van kritieke IT-infrastructuur en software applicaties samenwerken om te beschermen tegen moderne supply chain cyberaanvallen. Het doel van het consortium is om kennis en lessen uit eerdere supply chain-incidenten te delen, cyber weerbaarheid in de keten te testen en ervoor te zorgen dat deze potentiële bedreigingen in de keten proactief worden geïdentificeerd en opgelost.

ICA is een alliantie van 5 vooraanstaande Nederlandse bedrijven, elk marktleider op het gebied van modulaire Huisvesting, Power-Supply, Water, Access Equipment, Gap Crossing en Consultancy. Wij ontzorgen onze klanten middels één aanspreekpunt voor het adequaat leveren van haar diensten.

Back To Top